• В център ОКСИМЕДИКАЛвече може да се възползвате от революционния по рода си „HIFU”4D неоперативен SMAS-лифтинг на зони като овал налицето, неоперативна блефаропластика (стягане на клепача и веждата), неоперативен лифтинг на шията и двойната брадичка, неоперативна абдоминопластика (стягане на корема), неоперативна брахиопластика (стягане на мишници) и неоперативна глутеопластика (стягане на седалище).
  • Всичко това вече може да се постигне без скалпел чрез използването на единствения по рода си „HIFU” (high intensity focused ultrasound) 4D, апарат.

HIFU е уникална технология с високоинтензивни фокусирани ултразвукови вълни, които достигат в дълбочина до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS – слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане, . Досега тя можеше да бъде достигната единствено с помощта на скалпел. Ултразвуковите вълни достигат зоната с необходимост от лечение, като предизвикват загряване. Колагеновите влакна се свиват, резултатът от което е моментален лифтинг ефект.