ЛИПОЛАЗЕР

ЛИПОЛАЗЕР е една от новите системи за скулптуриране на тялото. Независимо дали искате да се отървете от мазнините в областта на корема или да премахнете излишната мазнина от ръцете, бедрата или гърба, това е най-новата система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин!Липолазерът увеличава  загубата на мазнини контролирано.

Проучвана и използвана в продължение на 30 години за био медицински цели. Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.   Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма,тъй като не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.

Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.

Продължителност на процедурата: 40 минути

Колко сесии трябва да се направят?

Вие ще видите резултата, още след първата сесия. Обикновено са необходими 9 процедури за постигане на резултати:

.   първата седмица настъпва промяна на мастните клетки.

  •   втората седмица –намаляване на обема на мастните клетки.
  •   третата седмица-  задържане на постигнатите резултати.

Резултати

Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура. Препоръчително е да се направи курс от около 9 процедури в продължение на 3 седмици т.е. по три процедури седмично за постигане на оптимални резултати.